Usb Flash Drive 128 Gb Pen Drive 64 Gb Pendrive 32Gb Metalen Usb Flash Drives 16Gb Флешка Usb stick 8 Gb Memoria 4 Gb Gift 128 Gb.

Availability: In stock

US $2.49

Goedkope en kortingen Usb Flash Drive 128 Gb Pen Drive 64 Gb Pendrive 32Gb Metalen Usb Flash Drives 16Gb Флешка Usb stick 8 Gb Memoria 4 Gb Gift 128 Gb Geniet van ✓Gratis verzending wereldwijd! ✓90 dagen kopersbescherming. ✓ Gemakkelijk retourneren. ✓ Geld-terug-garantie.

Product Discription

U bewust: Gratis logo afdrukken vanaf 1 stuk. Als u, laat dan een bericht in de bestelling of contact klantenservice. Als geen opmerkingen/berichten zijn ontvangen, de USB zal worden verzonden zonder afdrukken standaard.


Product Parameters


1. USB 2.0. Hoge snelheid en stabiele gegevensoverdracht.
2. Plug-en-play, geen externe voeding nodig.
3. Solid state opslag, waterdicht en elektromagnetische bewijs.
4. Support alle huidige computer systemen.
5. snelheden variëren afhankelijk van soorten bestand wordt overgedragen en computer.
6. Portable super mini design.
7. Low-profile drive voor notebooks, tabletten, TVs en car audio systemen.


Ongeveer Capaciteit

Capaciteit flash geheugen producten zijn meestal verzonden in overeenstemming met 1MB = 1000KB, 1G = 1000MB computing, maar het besturingssysteem met behulp van binary rekenkundige 1MB = 1024KB, 1GB = 1024MB, dus er zijn enkele verschillen tussen de display capaciteit en standaard capaciteit geheugen producten.
4GB = ongeveer 3.6GB-3.8GB8GB = ongeveer 7.4GB-7.6GB16GB = ongeveer 14GB-15GB32GB = ongeveer 28GB-30GB64GB = ongeveer 58GB-60GB
Dit is berekening verschil tussen fabrikant en uw PC, gelieve Google 'USB Flash Drive capacity' meer informatie.

Over Snelheid

4GB/8GB/16GB ----- Klasse 4

32GB/64GB/128GB ----- Klasse 6
Onze USB flash drive schrijven snelheid is3 Mb/S-8 Mb/S, Leessnelheid is10 Mb/s-20 Mb/s.


De snelheid van prestaties afhankelijk de verschillende besturingssysteem beschikbaar en diverse flash aangenomen, dus de snelheid misschien anders.Alles is aan de ontvangst van de goederen.

Over Verzending

1, verzending Adres:

Vul alle informatie van geadresseerde, inclusiefVolledige naam, Adres, postcode en telefoonnummer.Wij zijn niet verantwoordelijk voor niet-levering vanwege ontbreken van de informatie.

Aandacht:

Kunnen We niet veranderen het land naam, als je wilt drop schip of schip naar een ander land, verander de adres voordat u de bestelling.2, verzending Methoden:

"Gratis verzending" producten worden verzonden door AliExpress Standaard Verzending.


-Meest Landen kunnen kiezen verzonden door AliExpress Standaard Verzending. Het is veel veilig en sneller, als je niet kan ontvangen het pakket op tijd of pakket is verloren, open dan geschil, aliexpress zal terugbetaling derectly aan u. U zal niet verloren-Als de bestelling is in hoge waarde, of zijn overgewicht, of als er een andere eis van de verzending, neem contact op voor een andere keuze net als DHL, EMS etc. maar de extra kosten moet op koper kant.3, Levertijd: de meeste bestellingen worden verzonden binnen 3-5 werkdagen na betaling bevestiging Behalve Vakantie.


4, levertijd:

-Meest landen nemen 15- 60 dagen door AliExpress Standaard Verzending, Behalve Rusland, brazilië nemen 90 dagen.


5. over belastingen

Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. Deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid. Controleer met uw land douanekantoor te bepalen wat deze extra kosten zullen voorafgaand aan bestelling.


Feedback

Wij zijn een eerlijke verkoper op Aliexpress. Al onze producten zijn test voor verzending. Als u een probleem na ontvangst van de producten, neem dan contact ons onmiddellijk.

Trouwens, Feedback is belangrijk voor ons, neem dan zo vriendelijk om een positieve feedback als u tevreden bent met ons product en service.


252600938;

Related Product